Provinciale Statenverkiezingen 2019

Als Nederland hebben we samen veel opgebouwd. Nu moeten we ervoor knokken dat we dit behouden en beschermen. Doe mee met de VVD en ga stemmen op 20 maart. De Provinciale Statenverkiezingen zijn in zekere zin ook landelijke verkiezingen. De nieuwe Statenleden kiezen namelijk de nieuwe Eerste Kamer.

Stemadvies van VVD Hoeksche Waard: Stem VVD, stem Mirjam Nelisse

Mirjam Nelisse uit Dirksland (Goeree-Overflakkee), is niet alleen het gezicht van het plattteland, maar is ook heel goed ingevoerd in de situatie van de Zuid-Hollandse eilanden. Twee hele goede redenen om op haar te stemmen.

Mirjam is geboren en getogen op Goeree-Overflakkee. Daar woont ze nog steeds: samen met haar man op een boerderij. Na haar studie Technische Bestuurskunde in Delft is zij bij TNO onderzoek gaan doen naar de veiligheidsrisico’s van infrastructuur. Zij is gespecialiseerd in risicoanalyse. Haar ambitie is om het Zuid-Hollandse platteland beter bereikbaar te maken. Zo wil ze werkgelegenheid en toerisme in die regio’s bevorderen. Op het platteland wil ze de natuur behouden en de landbouw ondersteunen.

Facebook: Mirjam Nelisse - Provinciale Statenlid VVD Zuid-Holland

Meer weten over de plannen van de VVD in Zuid-Holland klik hier.