VVD lost verkiezingsbelofte in: Taxi's op busbaan N217

In het eerste kwartaal heeft de VVD een grote verkiezingsbelofte ingelost: De toegankelijkheid van de busbaan langs de N217 toegankelijk maken voor de zogenaamde blauwe borden, oftewel taxi’s en doelgroepenvervoer.

Maart stond in het teken van de mobiliteitsagenda van de Hoeksche Waard. Met grote projecten zoals de renovatie van de Heinenoordtunnel en Haringvlietbrug voor de boeg zullen we goed moeten plannen en tijdig maatregelen moeten nemen om overlast te voorkomen en de doorstroming op gang te houden op ons mooie eiland.

We hebben meteen een grote verkiezingsbelofte ingelost: De toegankelijkheid van de busbaan langs de N217 toegankelijk maken voor de zogenaamde blauwe borden, oftewel taxi’s en doelgroepenvervoer. In een motie die gezamenlijk met bijna alle partijen is opgesteld hebben we onze punten mee kunnen nemen.

Daarnaast heeft VVD heeft zich hard gemaakt voor goede parkeervoorzieningen bij het busstations Heinenoord en langs de A29 bij Numansdorp. En uiteraard hebben we onze mening over de A4-Zuid niet onder stoelen of banken gestoken.